PRAG: 3 noćenja sa doručkom u julu ili avgustu za 75€ uz vaučer!

 • Prag
 • Prag 2
 • Prag
 • Prag
 • Prag
 • Prag
 • Prag
 • Drezden
 • Karlove Vari
 • Dresden

Prag: 690din i 75€, za 3 noćenja sa doručkom i prevoz sa fakultativnim obilaskom Drezdena i Karlovih Vari.

Prag je glavni grad Republike Češke. Jedan je od najlepših i najpopularnijih gradova u istočnoj Evropi. Njegova privalačnost je u 600 godina staroj arhitekturi netaknutoj tokom ratova. Predivna arhitektura, krivudave uličice, proslavljene kulturne znamenitostimi kao što su Karlov most, Starogradski trg, Praški dvorac, su nešto pto ne treba da propustite.

Prag danas važi za jednu od evropskih najpopularnijih destinacija i interesovanje za posetu ovom gradu je svake godine sve veće.

Vaučerom od 690 rsd, ostvarujete popust za turistički aranžman “PRAG: 3 noćenja sa doručkom i prevoz!!”.

Cena aranžmana obuhvata:
 • 👉 Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića,hrane i dr.tokom putovanja) na relaciji prema programu
 • 👉 Smeštaj u hotelu sa *** kao sto su Apartmani Eden ili slicni (ili u hotelu iste ili više kategorije) u 1/2  TWC ili 1/3 TWC sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u Pragu.
 • 👉 Usluga predstavnika agencije /vodiča,
 • 👉 Troškove realizacije programa.
Cena aranžmana ne obuhvata:
 • 👉 Fakultativne izlete – Fakultativni izlet do Drezdena – 30 eura ( minimum 30 putnika). Fakultativni izlet do Karlovih Vari – 25 eura – ( minimum 30 putnika)
 • 👉 Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje 120,00 dinara po osobi / po danu
 • 👉 Individualne troškove
Cenovnik: 

Vaučer od 690 din plaćate portalu putomani.rs, aranžman plaćate prilikom rezervacije termina u turističkoj agenciji.

 • 👉 17.07.-22.07.2019. – Cena uz vaučer 75€ (Redovna cena 95€)
 • 👉 21.08.-26.08.2019. – Cena uz vaučer 75€ (Redovna cena 95€)
Način plaćanja agenciji:

Cena aranžmana je izražena u eurima, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu evra UniCredit banke na dan uplate. Akontacija 30% prilikom prijavljivanja, a ostatak do pune cene aranžmana neophodno je uplatiti najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

  • Doplata za 1/1 – 70% aranzmana
  • Deca do 6 godina u pratnji dve odrasle osobe – (bez sopstvenog kreveta) – 50 % aranzmana
Kako se koristi vaučer
 • 👉 Vaučer važi za jednu osobu
 • 👉 Možete kupiti više vaučera
 • 👉 OBAVEZNO kontaktirati agenciju i proveriti raspoloživa mesta pre kupovine vaučera!!!

1.DanBEOGRAD – NOVI SAD – MAĐARSKA – SLOVAČKA – PRAG

Polazak iz Beograda oko 20:00h I iz Novog Sada oko 21:15h, sa parkinga kod Lokomotive (tačno vreme i mesto polaska autobusa biće poznato dan pred putovanje). Vožnja kroz Mađarsku i Slovačku sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora…

2.DanPRAG

Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Razgledanje grada sa lokalnim vodičem – Hradčani – praški dvorac sa manastirom Strahov, manastirska biblioteka, bazilika Sv. Đorđa, katedrala Sv. Vita i kapela Sv. Venceslava, novi i stari kraljev dvorac, crkva od Tina, Loreto, Mala strana, Zlatna ulica, Karlov most, i Vaclavski i Starogradski trg. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za kobasice I pivo. Noćenje. 

3.DanPRAG – FAKULTATIVNO DREZDEN

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak u Drezden – grad na istoku Nemačke koji je zbog svog izuzetnog kulturnog značaja nazvan i Firencom na Elbi. Ovaj grad je prepun istorijsko-kulturnih spomenika iz srednjeg veka, kao i onih iz vremena jugend i bauhaus stilova, rođenih krajem 19. I početkom 20. veka. Po dolasku obilazak grada: opera Zemper, Palata Cvinger, Bogorodičina crkva, Dvorska crkva, Rezidencijalna palata u okviru koje je čuveni „Zeleni trezor“, palata Tašenberg, deo nekadašnih gradskih zidina, Avgustov most. Povratak u Prag u kasnim popodnevnim satima. Slobodno vreme za kolenice i pivo. Noćenje.

4.DanPRAG

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i uživanje u prelepom Pragu. Noćenje.

5. DanPRAG –FAKULTATIVNO KARLOVE VARI – SLOVAČKA-MAĐARSKA – NOVI SAD-BEOGRAD

Doručak. Napustanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni polazak u Karlove Vari, najpoznatije evropsko banjsko lečilište i jedan od lepših srednjoevropskih gradova Češke. Nazvan po Karlu Četvrtom, koji ga je i osnovao. Razgledanje grada: Karlovih Vari, termalnih izvora, ruske crkve… Povratak u Prag. U dogovoreno vreme polazak za Srbiju.

6. DanNOVI SAD-BEOGRAD

Dolazak u Srbiju u jutarnjim satima.

 

*Napomena: zbog mogućih dužih zadržavanja na graničnim prelazima, radova na putu ili iznenadnih nepredviđenih dešavanja  I preusmeravanja u saobraćaju postoji mogućnost da dolazak na destinaciju ili povratak u Beograd bude kasniji od planiranog.

Napomena

Program je rađen na bazi najmanje prijavljenih 60 plativih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman I o tome obavesti prijavljene putnike najkasnije 5 dana pre objavljenog datuma polaska.

Agencija zadržava pravo izmene u program putovanja/ redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti I više sile.

Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.

Organizator putovanja Bg turs plus, licenca OTP 47/2015. Za ovo putovanje važe Opšti uslovi putovanja Organizatora. Shodno Zakonu o Turizmu Organizator poseduje odgovarajuću i propisanu polisu osiguranja/garancije Triglav Osiguranje A.D.O. koja važi od 25.01.2019. do 25.01.2020. godine. Broj polise je 990000031416u visini od 300.000,00 evra za slučaj insolventnosti I za slučaj naknade štete nanete putniku od strane organizatora putovanja, a sve u skladu sa Opštim Uslovima Putovanja Organizatora Putovanja.

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem Agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama Agencije. Potpisivanjem ugovora o putovanju, putnik potvrdjuje da mu je urucena potvrda garancije putovanja I da u celosti prihvata posebne uslove Triglav osiguranja a.d.o., Beograd.Potvrda se odnosi na sve putnike koji su obuhvaceni ugovorom o putovanju pod navedenim brojem. Osoba zaduzena za prijem reklamacija u agenciji: Jelena Vasić, 011 2287022, e mail: [email protected], Kneza Viseslava 63, Vidikovac, Beograd.

Organizator

Turistička agencija Bg Turs Plus je osnovana 12.12.2014. godine u Beogradu, u ulici Kneza Višeslava br. 63, TC Vidikovac, I sprat, lokal 1.46. Nakon više od 20 godina rada u turizmu, rešili smo da iskoristimo naše znanje u cilju zadovoljenja putnika.

U našem poslovnom prostoru se trudimo da vam pružimo najbolju uslugu, kao i sve potrebne informacije za planiranje i realizaciju vašeg putovanja, jer vaš odmor i putovanje počinju onog trenutka kada dopustite sebi da pobegnete iz uzurbanog ritma obaveza i prepustite se čarima naših putovanja.

Cena:890 RSD 690 RSD

Rezervacija vaučera

 Broj rezervacija  × 690 RSD
Ukupna cena = 690 RSD

Besplatan upit

Vaše savršeno putovanje počinje sa nama. Molimo Vas da popunite formu i napišite nam izabrani datum i smeštaj iz opisa ponude i dobićete sve potrebne informacije o ponudi i rezervaciji.