Parndorf: Šoping u Austriji, jednodnevni izlet na dan rasprodaje za 25€ uz vaučer!

 • Parndorf - Beč
 • Šoping u Beču
 • Šoping po niskim cenama
 • Parndorf
 • Šoping u Beču
 • Parndorf – Beč
 • Pardnorf

Parndorf – Provedite vikend u šetnji ulicama Beča i šopingu. Tržni centar Parndorf nalazi se u blizini Beča i jedan je od najvećih u regiji. U njemu se nalazi 150 prodavnica sa oko 600 robnih marki. Brendovi poput Armanija, Celvin Clain, Diese… mogu se naći u ovom centru.

Za šoping po niskim cenama Parndorf je pravo rešenje.

Vaučerom od 180 rsd, ostvarujete popust za “Jednodnevni izlet u Parndorfu sa autobuskim prevozom”.

Cena aranžmana obuhvata:
 • 👉 Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića,hrane i dr.tokom putovanja) na relaciji prema programu
 • 👉 Usluga predstavnika agencije /vodiča
 • 👉 Troškove realizacije programa
 • 👉 Poseta tržnom centru Parndorf.
Cena aranžmana ne obuhvata:
 • 👉 Individualne troškove
 • 👉 Međunarodno putno zdravstveno osiguranje ( mogucnost doplate u Agenciji )
Cenovnik: 

Vaučer od 190 din plaćate portalu putomani.rs, aranžman plaćate prilikom rezervacije termina u turističkoj agenciji.

 • 👉 21.08.-23.08.2019. – Cena uz vaučer 25€ (Redovna cena 40€)
Način plaćanja agenciji:
 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu evra Unicredit banke.
Kako se koristi vaučer
 • 👉 Vaučer važi za jednu osobu
 • 👉 Možete kupiti više vaučera
 • 👉 OBAVEZNO kontaktirati agenciju i proveriti raspoloživa mesta pre kupovine vaučera!

Program putovanja:                    

 1. DAN –  BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 20:00 h I iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 21:15 h (tačno vreme i mesto polaska autobusa biće poznato dan pred putovanje). Noćna vožnja kroz Mađarsku do Austrije sa usputnim pauzama.

 

 1. DANPARNDORF

Dolazak u tržni centar Parndorf  u jutarnjim satima. Slobodno vreme za shopping. Polazak iz Parndorfa ka Srbiji oko 22:00 casova.  

 

 1. DANBEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

 

*Napomena: zbog mogućih dužih zadržavanja na graničnim prelazima, radova na putu ili iznenadnih nepredviđenih dešavanja  I preusmeravanja u saobraćaju postoji mogućnost da dolazak na destinaciju ili povratak u Beograd bude kasniji od planiranog.

Napomena

Posebne napomene:

POVRAĆAJ PDV-A, PRAVA I OBAVEZE

 

Na graničnom prelazu se čeka overa dokumenata za povraćaj PDV-a (Tax Free ili AFA). Da  bi putnik stekao pravo na povraćaj pdv-a, potrebno je da iznos na jednom fiskalnom računu bude minimum 75,01 eur.

U samom objektu gde putnik dobije racun u obavezi je da naglasi da zeli povracaj pdv-a – upravo da bi od samog prodavca dobio popunjen obrazac koji je potreban uz sam fiskalni račun.

Prodavac može sam izdati popunjen obrazac ili uputiti putnika da obrazac zatraži u Global Blue Tax Free objektu koji se nalazi u kompleksu Parndorfa.

Obavezno uraditi kopije računa I obrazaca.

Na mađarskom graničnom prelazu svi putnici će dobiti informacije od vodiča o samoj proceduri overe dokumenata.

Ovim putem se obaveštavaju svi putnici koji vrše povraćaj Pdv-a, da carina Republike Srbije ima pravo da ocarini robu čija vrednost prelazi 100 eur-a, tako što se na licu mesta plaća 33% vrednosti robe.

 

Program je rađen na bazi najmanje prijavljenih 60 plativih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman I o tome obavesti prijavljene putnike najkasnije 5 dana pre objavljenog datuma polaska.

Agencija zadržava pravo izmene u program putovanja/ redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti I više sile.

Organizator

Turistička agencija Bg Turs Plus je osnovana 12.12.2014. godine u Beogradu, u ulici Kneza Višeslava br. 63, TC Vidikovac, I sprat, lokal 1.46. Nakon više od 20 godina rada u turizmu, rešili smo da iskoristimo naše znanje u cilju zadovoljenja putnika.

U našem poslovnom prostoru se trudimo da vam pružimo najbolju uslugu, kao i sve potrebne informacije za planiranje i realizaciju vašeg putovanja, jer vaš odmor i putovanje počinju onog trenutka kada dopustite sebi da pobegnete iz uzurbanog ritma obaveza i prepustite se čarima naših putovanja.

Cena:190 RSD

Rezervacija vaučera

 Broj rezervacija  × 190 RSD
Ukupna cena = 190 RSD

Besplatan upit

Vaše savršeno putovanje počinje sa nama. Molimo Vas da popunite formu i napišite nam izabrani datum i smeštaj iz opisa ponude i dobićete sve potrebne informacije o ponudi i rezervaciji.