Budimpešta, Formula 1: Dva noćenja sa doručkom i autobuski prevoz za 99€ uz vaučer!

 • Budimpešta, Formula 1
 • Budimpešta, Formula 1
 • Budimpešta, Formula 1
 • Budimpešta
 • Budimski dvorac
 • Budipešta

Budimpešta, Formula 1 – Dva noćenja sa doručkom i prevoz za 450 dinara i 99€!

Formula 1, tehnički poznata kao Svetsko prvenstvo FIA Formule 1, predstavlja najvišu klasu automobila sa jednim sedištem koja je odobrena od strane Međunarodne Automobilske Federacije (FIA). Za one koji misle da je Formula nešto što proizlazi iz hemijske laboratorije, zapravo je u pitanju skup pravila koje vozači treba da poštuju, kao i automobili koji voze. Svake godine zapravo su dva prvenstva Formule 1, jedan za vozače i drugi za proizvođače. Svaki tim se sastoji od najviše dva vozača koji međusobno mogu biti u rivalstvu.

Hungaroring, staza Formule 1, koja se nalazi na oko dvadeset kilometara od Budimpešte, je najbrže završena staza u istoriji formule, za samo osam meseci. Specifična je po obliku,  jer se iz bilo koje pozicije vidi 80%  od celog kruga.

Ljubitelji automobilskih trka i formule mogu imati nezaboravan doživljaj.

Vaučerom od 450 rsd, ostvarujete popust za turistički aranžman “Budimpešta, Formula 1 – Dva noćenja sa doručkom i prevoz za 450 dinara i 99€!”.

Cena aranžmana obuhvata:
 • 👉 Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića,hrane i dr.tokom putovanja) na relaciji prema programu
 • 👉 Smeštaj u hotelu sa 3 *( Hotel Polus .., ili u hotelu iste ili vise kategorizacije) u 1/2 TWC ili 1/2+1 TWC sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentani švedski sto) u Budimpešti
 • 👉 Obilaske prema programu – panoramsko razgledanje Budimpešte
 • 👉 Troškove realizacije programa
Cena aranžmana ne obuhvata:
 • 👉 Putno zdravstveno osiguranje, mogućnost plaćanja u Agenciji 120,00dinara po osobi/po danu.
 • 👉 Individualne troskove, ulaznice za individualne posete muzejima, lični troškovi I ostale nepomenute usluge.
 • 👉 *ULAZNICE ZA TRKU: Ulaznice za trku nisu uključene u cenu aranžmana. Trenutnu raspoloživost ulaznica I cena možete videti na linku: https://tickets.formula1.com/en/3277-hungary-fom/
Cenovnik: 

Vaučer od 450 din plaćate portalu putomani.rs, aranžman plaćate prilikom rezervacije termina u turističkoj agenciji.

 • 👉  Cena uz vaučer 99€ (Redovna cena 129€)
Termin polaska:
 • 👉 01.08.2019.

Način plaćanja agenciji:

Cena aranžmana je izražena u eurima, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu evra za efektivu Unicredit banke na dan uplate. Akontacija 50% prilikom prijavljivanja, a ostatak do pune cene aranžmana neophodno je uplatiti najkasnije 10 dana pre polaska na putovanje.

 • 👉 Deca do 6 godina u pratnji dve odrasle osobe – (bez sopstvenog kreveta) – 50% aranzmana
 • 👉 Doplata za 1/1 –  70% aranzmana
Kako se koristi vaučer
 • 👉 Vaučer važi za jednu osobu
 • 👉 Možete kupiti više vaučera
 • 👉 OBAVEZNO kontaktirati agenciju i proveriti raspoloživa mesta pre kupovine vaučera!!!

Program putovanja:

 1. DAN – 01.08.2019. –BEOGRAD-NOVI SAD-BUDIMPEŠTA

Polazak iz Beograda oko 23:00 časova (tačno vreme i mesto polaska autobusa biće poznato dan pred putovanje) i iz Novog Sada oko 00:15 časova, sa parkinga kod Lokomotive. Noćna vožnja kroz Srbiju, Mađarsku do Budimpešte, sa usputnim pauzama za osveženje I graničnih formalnosti.

 1. DAN – 02.08.2019. – BUDIMPEŠTA (HUNGARORING)

Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Sledi panoramsko razgledanje grada: Nep stadion, Trg heroja, Andrasy bulevar, Lancani most, Erzebet most, odlazak do Ribarskog bastiona, Kraljevske palate I Citadele. Slobodno vreme u Vaci ulici – velika trgovačka ulica.  U dogovoreno vreme smestaj u hotel. Odlazak na Hungaroring:

15:00-16:30 – Formula One 2nd Free Practice. Povratak u Hotel. Noćenje.

 1. DAN – 03.08.2019. – BUDIMPEŠTA (HUNGARORING)

Dorucak. U dogovoreno vreme odlazak na Hungaroring:

09:00-09:45 – Formula One Team Pit Stop Practice

12:00-13:00 – Formula One 3rd Free Practice

15:00-16:00 – Formula One Qualifiying Session

Povratak u Hotel. Noćenje.

 1. DAN04.08.2019.BUDIMPEŠTA (HUNGARORING)-NOVI SAD-BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak na Hungaroring:

13:00-13:50 – Formula One Drivers Track Parade

14:00-14:15 – Formula One Starting Grid presentation

14:40 – Formula One Pit Lane Open

14:50 – Formula One Pit Lane Closed Grid Formation

15:10 – Formula One Grand Prix of Hungary (70 laps or 120 mins)

Nakon završenog programa na Hungaroringu polazak za Beograd.

4/5. DAN –  04.08./05.08.2019. – NOVI SAD-BEOGRAD

Dolazak u Beograd u kasnim vecernjim / ranim jutarnjim satima.

Napomena

Program je rađen na bazi najmanje prijavljenih 60 plativih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman I o tome obavesti prijavljene putnike najkasnije 5 dana pre objavljenog datuma polaska.

Agencija zadržava pravo izmene u program putovanja/ redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti I više sile.

Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.

Organizator putovanja Bg turs plus, licenca OTP 47/2015. Za ovo putovanje važe Opšti uslovi putovanja Organizatora. Shodno Zakonu o Turizmu Organizator poseduje odgovarajuću i propisanu polisu osiguranja/garancije Triglav Osiguranje A.D.O. koja važi od 25.01.2019. do 25.01.2020. godine. Broj polise je 990000031416u visini od 300.000,00 evra za slučaj insolventnosti I za slučaj naknade štete nanete putniku od strane organizatora putovanja, a sve u skladu sa Opštim Uslovima Putovanja Organizatora Putovanja.

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem Agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama Agencije. Potpisivanjem ugovora o putovanju, putnik potvrdjuje da mu je urucena potvrda garancije putovanja I da u celosti prihvata posebne uslove Triglav osiguranja a.d.o., Beograd.Potvrda se odnosi na sve putnike koji su obuhvaceni ugovorom o putovanju pod navedenim brojem. Osoba zaduzena za prijem reklamacija u agenciji: Jelena Vasić, 011 2287022, e mail: [email protected], Kneza Viseslava 63, Vidikovac, Beograd.

Organizator

Turistička agencija Bg Turs Plus je osnovana 12.12.2014. godine u Beogradu, u ulici Kneza Višeslava br. 63, TC Vidikovac, I sprat, lokal 1.46. Nakon više od 20 godina rada u turizmu, rešili smo da iskoristimo naše znanje u cilju zadovoljenja putnika.

U našem poslovnom prostoru se trudimo da vam pružimo najbolju uslugu, kao i sve potrebne informacije za planiranje i realizaciju vašeg putovanja, jer vaš odmor i putovanje počinju onog trenutka kada dopustite sebi da pobegnete iz uzurbanog ritma obaveza i prepustite se čarima naših putovanja.

Cena:450 RSD

Rezervacija vaučera

 Broj rezervacija  × 450 RSD
Ukupna cena = 450 RSD

Besplatan upit

Vaše savršeno putovanje počinje sa nama. Molimo Vas da popunite formu i napišite nam izabrani datum i smeštaj iz opisa ponude i dobićete sve potrebne informacije o ponudi i rezervaciji.