Naslovna Putopisi: Ukoliko volite da pišete, šaljite nam svoje priče

Putopisi: Ukoliko volite da pišete, šaljite nam svoje priče

Stranica „Putopisi“ osmišljena je sa idejom da autori prenesu svoje lične impresije i zanimljivosti sa putovanja. U stvari , ovde možete pisati o svemu što se vama svidelo ili ne na putovanju. Pričajte nam o hrani, smeštaju, moru, planinama. Skrenite pažnju na to šta sve treba obići i videti ili šta treba izbegavati na destinaciji koju ste posetili.

Pravila – Putopisi

Putopisi dozvoljavaju autoru da se izrazi u dužoj formi i poželjno je da sadrže fotografije sa putovanja koje se opisuje. Fotografije moraju biti pregledne i da oslikavaju predele koje opisujete u tekstu. Putopisi, ili delovi putopisa, koji se odnose na rad turističkih agencija, vodiča na destinaciji i slično neće biti objavljeni.

Korisnik sme poslati samo svoje fotografije u okviru putopisa. Sajt putomani.rs smatra da su sve fotografije poslate od strane nekog korisnika njegovo vlasništvo, tj. da korisnik poseduje autorska prava nad istim fotografijama. Sajt ima pravo da koristi informacije i fotografije koji se nalaze u putopisima, u skladu sa pravilima sajta. Sajt ima pravo da ne objavi putopis, ili neki njegov deo, ukoliko smatra da ne zadovoljava određene standarde u pogledu sadržaja ili tehničkih karakteristika.

Nije dozvoljeno postavljanje fotografija i teksta pornografskog i eksplicitnog sadržaja (nasilje, zlostavljanje…), i drugog sadržaja koji bi mogao uznemiriti posetioce i članove sajta. U putopisima nije dozvoljeno koristiti opise sa drugih sajtova čiji su tekstovi autorski zaštićeni.

Odgovornost za sadržaj objavljenih fotografija i tekstova u putopisima snose isključivo njihovi autori.

U putopisima nije dozvoljeno otkrivanje tuđih ličnih informacija, kao ni fotografija ili brojeva telefona. Autor može, na sopstvenu odgovornost, otkriti svoje lične informacije.

Pišite nam…

Ukoliko volite da pišete, šaljite nam svoje priče, putopise ili vaša vidjenje neke destinacije koju želite da posetite. Možete da pišete o svim temama vezanim za tematiku sajta. Priče možete slati pod vašim imenom ili pseudonimom.

Za više informacija možete nam pisati na E-mail: jovana@putomani.rs.