Naslovna Vesti Vikend magičnih ukusa u Stadion šoping centru – „Jesenji Ukus Fest“

Vikend magičnih ukusa u Stadion šoping centru – „Jesenji Ukus Fest“

Ukus Fest

Ukus Fest i Stadion šoping centar podržavaju domaće poljoprivredne proizvođače i najavljuju veliku premijeru potpuno novih aroma domaće hrane i pića.

U centralnom holu Stadion šoping centra u subotu 26. i u nedelju 27. septembra 2020. od 10h do 22h. biće održan “Jesenji ukus fest”, dvodnevni festival domaće hrane i pića.

Prvi put na štandovima „Ukus Fest-a“ naći će se domaći ajvari, ljutenice, paprike sa sirom, suvomesnati proizvodi, kulen. Posetioci će imati jedinstvenu priliku da nabave najkvalitetniju hranu i piće sa naših prostora.

Pored mesa i mesnih proizvoda, naći će se i veganski specijatiteti uz prirodne voćne sokove bez aditiva. Imaćete priliku da probate i domaća vina, ukusne likere i rakije.

Pored informacija o samom festivalu, organizatori ističu i važnu napomenu:

„U skladu sa situacijom izazvane virusom COVID-19, postavka izlagača je prilagođena tako da ne ugrožava zdravlje posetilaca i održaće se pod merama bezbednosti koje je propisala Vlade Republike Srbije. Svi izlagači će nositi obaveznu (zakonom propisanu) zaštitnu opremu (maske i rukavice), kao i držati propisano rastojanje i bez zadržavanja na štandovima. Za vreme boravka u šoping centru Stadion, podsetimo da je obavezno nošenje zaštitne maske i držanje rastojanja. Time apelujemo na sve posetioce da misle na svoje zdravlje i zdravlje ljudi koji ih okružuju.“