Naslovna Vesti Treći online MEKST panel: Alternativne metode kulturnog turizma u toku pandemije

Treći online MEKST panel: Alternativne metode kulturnog turizma u toku pandemije

Pandemija COVID – 19 izazvala je velike promene u oblasti turizma. Otvorena su mnoga pitanja prevashodno u vezi sa poslovanjem dok traje kriza i nakon pandemije, kao i promene u menadžmentu hotela i mnoga druga.

Organizatori MEKST konferencije pokrenuli su online MEKST panele, kako bi omogućili svim zainteresovanim učesnicima da se uključe u diskusiju o novonastaloj situaciji i time podstaknu razmišljanja o predstojećim aktivnostima o održavanju kvaliteta proizvoda i usluga u turističkoj i hotelijerskoj industriji.

Tema predstojećeg događaja je: “Alternativne metode kulturnog turizma za vreme COVID-19 pandemije”.  Cilj ovog panela je da svim učesnicima približi potencijalne promene u oblasti kulturnog turizma.

Treći online MEKST panel će se održati 09.05.2020. godine sa početkom u 12:00h na ZOOM online platformi.

Govornici na panel diskusiji biće:

  1.  Nemanja Milenković, Direktor, “Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kulture ” Fondacija
  2. James Kennell, Glavni predavač i rukovodilac programa za turizam, događaje i ugostiteljstvo, Greenwich Univerzitet
  3. Dušan Medin, Asistent u nastavi, Fakultet za kulturu i turizam UDG, Crna Gora

Za prisustvovanje panelu, obavezna je prijava na sledećem linku: Registracija za MEKST panel. Nakon prijave, biće vam poslat link pomoću kojeg možete da pristupite panelu. Broj prijava je ograničen.

Do sada su održana dva panela na teme: “Događaji nakon COVID-19 pandemije” i “Kako hoteli posluju tokom krize, i šta će se promeniti u menadžmentu hotela nakon krize”.