Naslovna Vesti Promocija putopisne knjige „Pisma iz Južne Amerike“ u Beogradu

Promocija putopisne knjige „Pisma iz Južne Amerike“ u Beogradu

Promocija putopisne knjige “Pisma iz Južne Amerike” u Beogradu
Foto: Robert Dacešin

Promocija putopisne knjige „Pisma iz Južne Amerike“ Roberta Dacešina biće održana 5.9. sa početkom od 18:00 časova u Poletu.

Robert Dacešin, putopisac iz Banjaluke, obišao je 47 zemalja sveta i 5 kontinenata. Svoju prvu putopisnu knjigu je napisao nakon tromesečnog putovanja kroz Južnu Ameriku.

„Ovo nije samo knjiga o mestima koja se tamo mogu videti. Ovo je knjiga o ljudima. O uzavrelom asfaltu i tropskim džunglama. Potrudio sam se da ti svaku zemlju u kojoj sam boravio predstavim na najrealniji mogući način, uzimajući u obzir mišljenja ljudi kod kojih sam odsedao, trudeći se da stvorim jednu objektivnu sliku svega onoga što se dešava. Sve o čemu ćeš čitati zaista se desilo. Ali isto tako hoću da znaš kako ova knjiga nije posvećena samo putovanjima. Govorim u njoj i o nekim drugim stvarima. Ljubavi. Zahvalnosti. O snovima koji se ostvaruju kad nešto onako baš jako i bez imalo sumnje poželiš. O istinski bitnim stvarima u životu“, objašnjava Robert.

Više detalja o promociji možete da pronadjete na fb-u: Promocija putopisne knjige „Pisma iz Južne Amerike“ u Beogradu

Robert je magistrirao ekonomiju na ekonomskom univerzitetu u Bratislavi, a već nekoliko godina se bavi digitalnim marketingom. Svoje putešetvije beleži na blogu RIO priče sa putovanja. Govori 5 stranih jezika (engleski, španski, portugalski, italijanski i slovački), a poseduje i nagradu grada za doprinos razvoju turizmu i sportu u Banjaluci.

Vidimo se 5.9. sa početkom od 18:00 časova u Poletu.