Naslovna Saveti U avionu birajte ova dva mesta ako želite da imate udoban let

U avionu birajte ova dva mesta ako želite da imate udoban let

Mesto u avionu

Budite oprezni kada birate mesto u avionu.

Stjuardesa je otkrila koja mesta u avionu treba uvek da birate, a jedno od njih nalazi se u ekonomskoj klasi.

Dok neki biraju sedišta što bliža krilima kako bi izbegli jake turbulencije, drugi uzimaju karte za sedišta blizu kokpita kako bi pobegli od buke koju prave propeleri na letelici.

Pročitajte: 4 saveta za prvi let avionom i kako da ublažite strah od letenja

Stjuardesa Grejs Ferguson otkrla je koja su to dva mesta odlična za odlaganje prtljaga, imaju prostora za noge i potpuno su konforni.

Za biznis klasu, ona savetuje da bukirate sedište 2A, piše Daily Star. Ovo mesto omogućava brzo ukrcavanje, poseban meni i više udobnosti. Vlasnik karte za ovo mesto ima prioritet pri ukrcavanju, dodatni prtljag i poseban meni. Daje malo više privatnosti nego li prvi red, ali i odličan pogled.

U ekonomskoj klasi to je sedište 19F. Ovo mesto je veoma pristupačno i omogućava onome ko ima ovu kartu da se brzo iskrca pri sletanju. Popularno je jer se nalazi u sredini aviona pa obično ima malo više mesta za prtljag pa ne morate da jurite da se prvi ukrcate. Možete da sačekate da se neki ljudi iskrcaju pa da izađete kroz manju gužvu. Imaćete više vremena da popijete kafu i opustite se od stresa prilikom sletanja.

Izvor: B92