Naslovna Vesti Konkurs za najlepši posao u Srbiji 2019.

Konkurs za najlepši posao u Srbiji 2019.

Konkurs za najlepši posao u Srbiji
Konkurs za najlepši posao u Srbiji

Konkurs za najlepši posao u Srbiji otvoren je na sajtu SerbianAdventures.com i traje do 23. aprila u ponoć. Sve što treba da radite je da putujete. Zvuči sjajno, zar ne? Ovo je prilika koju ne smete propustiti!

„Sa željom da promovišemo turističku ponudu Srbije, tražimo osobu koja je spremna da tri meseca putuje po našoj zemlji, obilazi poznate i skrivene kutke Srbije i deli svoje utiske na internetu i društvenim mrežama“, kažu u Serbian Adventures.

Osoba koja bude izabrana učestvovaće na više od 50 različitih tura po Srbiji i obići će više od 200 turističkih destinacija. Mesečna nadoknada je 1.000 evra. Pored toga, svi troškovi putovanja, smeštaja i ishrane će biti pokriveni. Putovanje će trajati od 25. maja do 25. avgusta 2019.

Pročitajte: Specijalni rezervat prirode Uvac: Kako stići i šta videti

„Radeći za SerbianAdventures, naš putnik će imati priliku da uživa u pogledu sa najlepših vidikovaca u Srbiji. Posetiće najznačajnije istorijske lokalitete. Plolović našim rekama, oprobaće se u brojnim adrenalinskim aktivnostima. Moćiće da uživa u najboljim gastronomskim specijalitetima, učestvuje u nekim od najpoznatijih manifestacija u Srbiji. Upoznaće se sa različitim običajima, tradicijom i kulturom brojnih naroda koji žive u našoj zemlji i da stekne brojna prijateljstva i uspomene za ceo život“, navedeno je.

Uslovi za prijavu na Konkurs za najlepši posao u Srbiji

Važno je da osoba poznaje tehnologiju i društvene mreže, jer će jedan od zadataka biti i izveštavanje o putovanju na svim društvenim mrežama. Potrebno je i da dobro govori i piše na engleskom jeziku, jer će kreirati blog postove o istoj turi na srpskom i engleskom jeziku. A možda najbitnije od svega navedenog je da volite putovanja i upoznavanje novih predela i ljudi.

Prijava na konkurs je moguća isključivo online, a više detalja možete da pronadjete na sajtu Serbian Adventures.

Srbija zaista ima mnogo toga da ponudi i domaćim i stranim turistima a ovo je pravi način da se to promoviše.