Naslovna Vesti Danas počinje jubilarni 40. Međunarodni sajam turizma!

Danas počinje jubilarni 40. Međunarodni sajam turizma!

pexels
Rezervacija putovanja

Beogradski sajam krajem februara svake godine na nekoliko dana postaje „svet u malom“, ali i privredna manifestacija koja, uz poslovne, okuplja i na desetine hiljada „običnih“ posetilaca, piše na sajtu Beogradskog sajma.

40. Međunarodni sajam turizma, počinje u 10h, na kome se očekuje učešće oko 1.200 izlagača iz 55 zemalja sveta. Trajaće četiri dana,  od 22. do 25. februara na Beogradskom sajmu, pod sloganom „€žOdmor te čeka„.

Jubilarni, 40. Sajam turizma pripremljen je da obori mnoge rekorde, jer je ova atraktivna manifestacija, koja privlači brojne i izlagače i posetioce iz zemlje i sveta, i do sada bila izuzetno uspešna po svim parametrima – obimu, kvalitetu, sadržaju, ponudi i privlačnosti.

– Naš ovogodišnji cilj je jačanje poslovne posete, u čemu će nam pomoći 1.200 izlagača iz 55 država. Oni će svoju ponudu prezenovati na 15 hiljada kvadrata, a posebno smo ponosni na dve činjenice – među učesnicima su četiri nove države, a Grčka je ovogodišnja „zemlja partner“, rekla je Danka Selić, generalna direktorka Beogradskog sajma.

Izlagači su pripremili ekskluzivne sajamske cene i popuste od 5 do 50 odsto, specijalne „first minute“ i „last minute“ ponude, pakete sa mnoštvom pogodnosti.

Radno vreme:

22. februar: od 10 do 18h
23. februar: od 10 do 19h
24. februar: od 10 do 19h
25. februar: od 10 do 17h

Cena ulaznice:

Pojedinačna ulaznica – 300 RSD
Grupna ulaznica – 200 RSD
Parking (po satu) – 200 RSD

Ovakve manifestacije kao što je Sajam turizma često su tu upravo kako bi nas podsetile na lepotu putovanja, doživljavanja novih iskustava, momenata, na važnost porodičnih trenutaka, otkrivanja neček novog i nepoznatog.